Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

ESYLUX Nederland B.V.


Sinds ESYLUX aan het eind van de jaren 1980 begon met het ontwikkelen van eigen producten, heeft het bedrijf flink geïnvesteerd om de knowhow op het gebied van ontwerp en productie van melders en verlichting op en uit te bouwen (“German Engineering”). Dat blijkt wel uit de meer dan 100 merkrechten en patenten voor de Europese markt.

Lees verder..

Voordat een nieuw product op de markt komt, moet het onze veeleisende interne kwaliteitstests doorstaan. Ingenieurs van ESYLUX testen innovaties in elke ontwikkelingsfase uitgebreid op eenvoud in functionaliteit, gebruik en design. Daarvoor zijn twee hoofdtestfasen binnen de productontwikkeling geïntroduceerd:

Ontwikkelingstesten: 2,5 maand
Duurproeven en veldtesten: 3 maanden

Naast eenvoud en kwaliteit zorgen wij er ook voor dat nieuwe producten een echte innovatie zijn voor meer energie-efficiëntie.

Energie-efficiëntie

Eenvoudig besparen.
Natuurlijke hulpbronnen besparen doe je door het energieverbruik te beperken. Dit simpele principe vormt de basis voor alle ESYLUX producten. Dat begint al bij onze afdeling O&O, waar energie-efficiëntie een van de ontwikkelingszwaartepunten is.

« Naar het overzicht

Terug naar boven