Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

ENGIE Services Nederland N.V.


De noodzaak om de uitstoot van broeikasgassen terug te dringen door efficiënter om te gaan met energie en daarmee de klimaatverandering zoveel mogelijk te beperken, is voor iedereen duidelijk. Om dit te bereiken, is in de gehele maatschappij een energietransitie nodig: door het gebruik van fossiele brandstoffen te vervangen door innovatieve en duurzame COâ‚‚-neutrale energieoplossingen.

  • 030 - 6569400

ENGIE wil leider zijn in de energietransitie. De transitie is niet van vandaag op morgen te realiseren, en toch is spoedige actie nodig. In drie jaar stoot ENGIE voor 15 miljard aan fossiele productiemiddelen, zoals kolencentrales, af en investeert in plaats daarvan in duurzame lokale energie. Ook richt ENGIE haar vizier op digitalisering, waarbij innovatieve ‘Smart Tech’ oplossingen worden ingezet zodat al onze klanten slimmer, beter en zuiniger gebruik kunnen maken van energie. De balans van schoon, betaalbaar en betrouwbaar vinden wij belangrijk voor onze klanten. Met deze aanpak is ENGIE ervan overtuigd een belangrijke rol te kunnen spelen op weg naar een duurzame wereld.     

ENGIE transformeert en levert

Door de krachten van Services en Energie in Nederland te bundelen, beschikt de organisatie over een unieke combinatie van vaardigheden en kennis op gebied van duurzame (lokale) opwek, energiebesparing, innovatieve technologie en services. Samen met klanten en overige stakeholders ontwikkelt ENGIE integrale oplossingen: van energie tot multidisciplinaire technische dienstverlening. Of het nu gaat om het opwekken van verschillende vormen van duurzame elektriciteit, warmte en koude in de bebouwde omgeving of industrie, duurzame mobiliteit en infrastructuur, duurzame innovatieve digitale oplossingen, of juist de combinatie en integratie in gebiedsgerichte oplossingen. ENGIE zet haar innovatieve en technologische krachten hier voor 100% in. Bovendien blijft ENGIE als grootste duurzame technische dienstverlener multidisciplinaire services en integrale oplossingen aanbieden voor haar klanten in de utiliteit, industrie en infra.

Kijk voor meer informatie op ons MVO platform: engie-services.nl/mvo

Enkele interessante projecten van ENGIE:

http://www.engie-services.nl/nieuws/nieuw-reijerwaard-en-engie-tekenen-voor-duurzame-toekomst/
http://www.engie-services.nl/nieuws/twee-derde-kantoorgebouwen-verbruikt-meer-energie-dan-energielabel-aangeeft/
http://www.engie-services.nl/nieuws/amsterdam-zuidoost-groener-dankzij-bijzondere-samenwerking/
http://www.engie-services.nl/nieuws/green-team-presenteert-adviesrapport/
http://www.engie-services.nl/nieuws/eerste-3d-geprinte-gebouw-van-europa/

« Naar het overzicht

Terug naar boven