Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Dubotechniek Bedrijven


Dubotechniek Bedrijven is gevestigd in Zaltbommel en wij zijn sinds 1999 op de Nederlandse markt actief op het gebied van duurzame energiesystemen. Als general contractor beheersen wij het gehele traject van: haalbaarheidsstudie, calculatie, offerte, uitvoering, directievoering, service, onderhoud, beheer en energie-exploitatie. Wij werken continu aan de ontwikkeling van duurzame systemen die de energetische en financiële rendementen verhogen. Dubotechniek Bedrijven is onderdeel van VolkerWessels.

Lees verder..

Wij hechten veel waarde aan helder communiceren en transparant werken. Uiteraard zijn wij in het bezit van de nieuwe BRL 6000-21. Deze BRL 6000-21 richtlijn is sinds 2014 voor alle partijen die zich met warmte koudeopslag (WKO) systemen bezighouden verplicht. Dubotechniek is door de overheid erkend bij Bodem+ als gecertificeerd bedrijf voor het ontwerpen, realiseren en beheren van energiesystemen. Dubotechniek bezit de volgende certificaten: BRL6000 –21, BRL11000, ISO 9001, VCA** en CO2 prestatieladder niveau 4. Tevens heeft Dubotechniek Bedrijven 2 BREEAM-NL Experts in huis en experts op het gebied van onder andere BREEAM, EPC-berekening en Transmissieberekeningen.

Duurzaamheid, MVO en het milieu staan bij Dubotechniek Bedrijven centraal. Een gezond klimaat moet ook voor volgende generaties mogelijk zijn. Wij voelen ons verantwoordelijk om dit voor iedereen mogelijk te maken. Duurzame energie zit in de genen van onze medewerkers en wij beschikken over de kwaliteiten om daadwerkelijk het verschil te maken. Ons streven is 'Anders energie geven', iedereen op een duurzame manier zelfvoorzienend en onafhankelijk maken wat betreft betaalbaar energieverbruik. Wij stellen onszelf daarom steeds de vraag:  "Waar en hoe kan het nog zuiniger en slimmer?"

Dubo Trade Centre

In het professionele Dubo Trade Centre en Belevingscentrum in Zaltbommel kunt u zelf zien, horen en voelen wat duurzame energie nou echt, in de praktijk, betekent. Ruim 30 vooraanstaande bedrijven op het gebied van duurzame energie presenteren zich als exposant in het Dubo Trade Centre. Uiteenlopende, slimme en innovatieve oplossingen op het gebied van duurzame energiesystemen. Volledig in werking gesteld. Alle facetten van duurzame energiesystemen komen voorbij. Alles wat u wilt weten over onder andere warmtepompen, energie-exploitatie, vloerverwarming, beheer en monitoring, onderhoud, zonnepanelen, domotica en ledverlichting kunt u hier vinden.

Door het jaar heen organiseren wij evenementen die bijdragen aan de aandacht voor en betrokkenheid bij duurzame energie in de breedste zin van het woord. Wij tonen daarbij keer op keer onze passie voor duurzame energie, om zo vanuit gezamenlijk respect voor het milieu en elkaar, het verschil ook werkelijkheid te maken.

Zaalhuur

Het is ook mogelijk om bij Dubotechniek zalen te huren. De accommodatie beschikt over verschillende zalen en ruimtes met een maximale capaciteit tot 150 personen. Voor iedere gelegenheid de passende ruimte met vaste en op maat gemaakte arrangementen. Denk hierbij aan vergaderingen, trainingen, cursussen, workshops, seminars en netwerkborrels. De accommodatie beschikt over inpandig restaurant voor lunch en diner. Deze heeft een uitstraling waarmee u direct de wereld van duurzaamheid ervaart. Uiteraard bieden wij faciliteiten als presentatieapparatuur, climate control en WIFI. Een informatieve rondleiding door het Dubo Trade Centre en Belevingscentrum behoort tot de mogelijkheden.

« Naar het overzicht

Terug naar boven