Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Desko kantoormeubilair


Desko staat al sinds 1952 garant voor kwaliteit op het gebied van kantoorinrichting, vloerbedekking, meubilair en kantoormogelijkheden. Met al ruim 62 jaar ervaring heeft Desko een duidelijke visie ontwikkelt op het creëren van kantoor- en interieurinrichting. Wij weten daarom ook hoe we het juiste gevoel in een kantoor kunnen realiseren.

Lees verder..

Met meubilair van hoge kwaliteit en bijpassende accessoires zorgen wij ervoor dat de uitstraling uw werkwijze weerspiegelt. Dit zal uw werknemers zowel inspireren als motiveren. En dankzij de efficiënte inrichting is het voor hen ook mogelijk om goede prestaties te leveren.

Kantoorinrichters 2020

Als kantoorinrichters van de toekomst spelen wij in op de nieuwe trends, zoals circulaire economie en het nieuwe werken. Deze trends hebben wij verwerkt in een Desko totaalplan met een businessmodel waarin wij maatschappelijk bewust zijn, innovatie en business combineren.

Circulaire economie

Per klant kijken wij naar de economisch meest voordelige oplossing, rekening houdend met de optimale levenscyclus van de producten. Wij leveren zowel nieuwe als gebruikte kantoormeubelen. Gebruikt meubilair krijgt bij ons een nieuwe levenscyclus, nadat het eerst nauwkeurig gecontroleerd is en er weer uitziet als nieuw. Kijk ook op www.desko.nl/second-life voor meer informatie.

Dankzij ons brede assortiment kunnen wij u talloze mogelijkheden bieden. Wij leveren onder andere: bureaus, vergaderopstellingen, zithoekmeubilair en archiefoplossingen voor de perfecte kantoorinrichting. Deze kunt u onder andere kopen, huren en leasen. Door onze expertise op het gebied van interieurinrichting, is Desko de ideale partner voor interieurstylisten, architecten, facility managers en inkoopmanagers.

Het ‘totaal Desko decoreer plan’ bespaart tijd, geld en is beter voor het milieu. Meer informatie over het totaalplan van Desko? Bekijk onze video. Of kijk op www.desko.nl voor meer informatie.

« Naar het overzicht

Terug naar boven