Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

DencoHappel Nederland B.V.


DencoHappel Nederland (GEA Happel) levert al 100 jaar producten voor de luchtbehandeling. Met zo’n 35 medewerkers levert DencoHappel Nederland B.V. centrale- en decentrale luchtbehandelingsoplossingen. Als het gaat om filteren, verwarmen, koelen, bevochtigen en ontvochtigen van lucht, draagt DencoHappel, op een zo efficiënte en milieuvriendelijke manier, zijn steentje bij aan verbetering van de leefomgeving.

Lees verder..

Wie lucht behandelt, moet er alles vanaf weten

Het feit dat luchtbehandeling niet gezien of gehoord wordt, alhoewel men zich er wel prettig bewust van is, en dat het ondertussen energie en verspillingskosten bespaard, is te danken aan de precisie werking van onze luchtbehandeling. Op alle vragen op het gebied van luchtbehandeling en klimaatbeheersing, heeft DencoHappel Nederland B.V. een antwoord; DencoHappel Nederland B.V. heeft tevens oplossingen gevonden welke gebaseerd zijn op jarenlange ervaring. Dit aanbod bestaat uit een groot scala van centrale- en decentrale luchtbehandelingsunits, filters, filter systemen.

De werking, de regeling en het design van deze mogelijkheden, kan precies worden afgestemd op de gewenste toepassingsmogelijkheden, welke aangepast zijn op de specifieke design kenmerken en infrastructuur van gebouwen. Bij de ontwikkeling wordt rekening gehouden met de calculatie van de bedrijfskosten alsmede met de eisen van de hoogste standaards van energie efficiency en klimaatsystemen. Onze systemen dragen er aanbij dat gebruikers het gebruik van schaarse bronnen verlagen en tegelijkertijd, life cycle costs verminderen. Op deze manier is klimaatbescherming niet alleen betaalbaar, maar kunnen onze klanten er zelfs kosten mee besparen!

De hoogwaardige kwaliteit luchtbehandeling die door DencoHappel Nederland B.V geleverd wordt voldoen aan alle internationale standaards voor speciale wensen zoals datacenters, ziekenhuizen en cleanroom toepassingen. De producten van DencoHappel Nederland B.V. zijn Eurovent gecertificeerd. En kunnen aan alle gewenste energie klasse voldoen.

Producten & Service

DencoHappel Nederland B.V. biedt systeemoplossingen voor een optimaal binnenklimaat. Deze producten filteren, ontvochtigen of bevochtigen en verwarmen of koelen de lucht en voeren deze naar de juiste locatie. Dankzij een zeer uitgebreid productenportfolio op het gebied van luchtbehandelings systemen, kunnen opdrachtgevers, adviseurs en installateurs voor elk gewenst binnenklimaat op DencoHappel rekenen. Het uitgangspunt daarbij is dat men kan beschikken over een energiezuinig systeem dat alle gewenste functionaliteiten biedt, gebruiksvriendelijk is en economisch kan worden beheerd. Een goede onderlinge afstemming van systeem componenten wordt bevorderd doordat DencoHappel Nederland B.V. nagenoeg alle componenten bij productie bedrijven binnen het concern zelf produceert. Het complete klimaatpakket uit één hand dus.

Om de producten nu en in de toekomst op een zo efficiënte en milieuvriendelijke manier te laten functioneren staat onze afdeling service met een vast team paraat. Dit zijn allemaal mensen die hun vak verstaan en weten waarover ze praten. Met deze professionele crew, en een uitgebreid netwerk van samenwerkende specialisten snel ingeschakeld kunnen worden als de omstandigheden daarom vragen, kan DencoHappel Nederland B.V. altijd optimaal presteren. 

Klanten & projecten

DencoHappel Nederland B.V. levert centrale- en decentrale luchtbehandelingsoplossingen voor iedere denkbare toepassing. Ziekenhuizen, cleanrooms, it-ruimte, kantoren, particulieren, theaters, musea, sport- en recreatie, industrie als zwembaden zijn projecten die door DencoHappel Nederland B.V. uitgevoerd worden.

« Naar het overzicht

Terug naar boven