Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Delta Development Group


Delta Development Group is een onafhankelijke, internationaal opererende vastgoedontwikkelaar, opgericht in 1988 door Chris Zachariasse. Zijn zoon Coert Zachariasse nam in 2001 het stokje over.

Lees verder..

Sinds 2012 is het kantoor van Delta gevestigd op Park 20|20, het eerste fullservice, duurzaam ontwikkelde en Cradle to Cradle® geïnspireerde kantorenpark van Nederland. Dit project wordt door Delta ontwikkeld samen met partners VolkerWessels en de Reggeborgh Groep. Dit samenwerkingsverband is eerder succesvol gebleken bij de herontwikkeling van de voormalige Fokkerfabriek tot het duurzame Fokker Logistics Park op Schiphol Oost.

Duurzaamheid staat bij Delta centraal en is geïntegreerd in elk onderdeel van de bedrijfsvoering. Als pionier op het gebied van duurzaam en Cradle to Cradle geïnspireerd bouwen is door haar veel energie en tijd gestoken in kennisvergaring en -deling en innovatie. Deze kennis wordt dagelijks nog vergroot op basis van grondige research en binnen diverse samenwerkingsverbanden.

Delta Development Group gelooft in de noodzaak van de transitie van een lineaire naar een circulaire economie. Daarbij is Delta in staat praktische voorbeelden te geven, die de weg wijzen naar haalbare, winstgevende business cases. Haar expertise is niet alleen gestoeld op kwalitatief hoogwaardige en doordacht ontworpen gebouwen maar ook op een visie gericht op de kwaliteit van wonen en werken. Dit uit zich in bijzonder vastgoed in de vorm van woningen, kantoren en logistieke bedrijfspanden. 

Delta Development Group
Taurusavenue 60
Postbus 1333
2130 EK  Hoofddorp
tel. 023-7600500
www.deltadevelopment.eu

® Cradle to Cradle is a trademark of McDonough Braungart Design Chemistry, LLC

« Naar het overzicht

Terug naar boven