Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

De Vries en Verburg


Het ontwikkelen, realiseren en onderhouden van uiteenlopende bouwprojecten is de core business van De Vries en Verburg Groep. Full service vanaf ontwikkeling, realisatie en complete service & meerjarig onderhoud in onderwijs, zorg, woningbouw, distributiecentra, utiliteits- en industriebouw, zowel in nieuwbouw als renovatie en transformatie. 

Lees verder..

Ontwikkeling

Wij ontwikkelen zowel nieuwbouw- als transformatieprojecten, woningen, winkels, scholen, kantoren en bedrijfsobjecten voor de Nederlandse markt.

Hierbij onderscheiden wij ons als een daadkrachtige partner met een werkwijze waarin heldere visie, scherp oog voor architectuur, functionaliteit en financiële haalbaarheid de kernpunten zijn. 

Bouwen

Bouwen betekent voor ons meer dan gebouwen realiseren. Het omvat ook een duurzame relatie met onze klanten. Voor ons is het van onschatbare waarde dat onze klanten tevreden zijn én dat zij geen omkijken hebben ten aanzien van het betreffende project.

Bij elk project stellen wij hoge eisen aan kwaliteit, veiligheid en milieu.

Wij beogen een fullservice-aanpak van het totale huisvestingsproces: vanaf initiatief tot en met het beheer. Om u als klant in de volle breedte van dienst te kunnen zijn, hebben wij planontwikkelaars in dienst die vanaf de initiatieffase met u meedenken. Het fullservice concept kunnen wij u in delen of als geheel aanbieden. Alles met als doel u te ontzorgen!

Service en Onderhoud

U kunt bij ons terecht voor renovaties, uitbreidingen, planmatig en mutatieonderhoud, klusbusactiviteiten en het technische beheer van uw vastgoed. Dankzij onze vakbekwame, flexibele en servicegerichte medewerkers zijn we in staat kwalitatief hoogstaand werk te leveren.

Om u volledig te ontzorgen, bieden wij u een service- en onderhoudscontract, zodat wij het gebouwonderhoud gestructureerd voor u kunnen uitvoeren. 

Duurzaamheid

Wij zijn ons bewust van ons rentmeesterschap van deze aarde en de eindigheid van de grondstoffen die wij gebruiken. Daarom zoeken wij naar duurzame en toekomstgerichte oplossingen.

 Maatschappelijk verantwoord ondernemen vertaalt zich in onze manier van werken. Wij streven ernaar een toonaangevende en voortvarende marktpartij te zijn door onze verantwoordelijkheid te nemen voor een duurzame toekomst.

« Naar het overzicht

Terug naar boven