Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Coolmark B.V.


Coolmark! De partner voor energiezuinige maatwerkoplossingen in koel- en klimaattechniek. U herkent ons aan hoge kwaliteit, diepgaande kennis, betrouwbaarheid, een uitgebreid assortiment en hoogwaardige service.

Lees verder..

Coolmark is al ruim 45 jaar één van Nederlands meest toonaangevende groothandels op het gebied van koudetechniek, klimaattechniek en watersystemen. Het kantoor en magazijn zijn gevestigd in Barendrecht. Tevens is er een magazijn in Houten, van waaruit airconditioningapparatuur wordt gedistribueerd.

Door middel van energiezuinige installaties regelen wij, van slaapkamer tot vrieshuis, de juiste temperatuur en een gezond klimaat. Ons complete pakket biedt altijd een passende oplossing, afgestemd op uw wensen.

Wij ontzorgen van A tot Z. Onze specialisten staan dag en nacht voor u klaar om hun kennis te delen en zo samen met u de juiste oplossing te vinden voor uw specifieke situatie. U kunt voor een demonstratie of een training altijd terecht in ons eigen Experience Center in Barendrecht. Samen met onze hoogwaardige logistieke partners zorgen wij dat de gewenste materialen op het juiste moment op de juiste plaats geleverd worden, zodat projecten volgens planning opgeleverd kunnen worden.

Service en Aftersales zijn voor ons heel belangrijk en daarom zeggen wij ook: afspraak is afspraak. Welke afspraak kunnen wij met u maken?

« Naar het overzicht

Terug naar boven