Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Celsius Benelux B.V.


Celsius Benelux B.V. bestaat sinds 1996 en is leverancier van kennis & techniek voor complexe gebouwbeheersystemen. Om licht, klimaat, energiemanagement en beveiliging handig in één systeem samen te vatten en te onderhouden, heeft het Amersfoortse bedrijf ComfortKey ontwikkeld, een online platform dat continu geïnnoveerd en uitgebreid wordt.

Lees verder..

Celsius Benelux zorgt voor een gezond klimaat in gebouwen door het leveren van complete, duurzame systemen, service en onderhoud. Celsius Benelux is flexibel en loopt altijd voorop in technologie. Nieuw beschikbare technieken worden gecombineerd met jarenlange ervaring wat in een hoge mate van kwaliteit en duurzaamheid resulteert.

Het grote doel van Celsius Benelux is het bereiken van meer functionaliteit met minder hardware. Of anders gezegd: de klant profiteert vooral van het gebruikersgemak - met als extra voordeel een duidelijke energiebesparing. Celsius Benelux werkt met hoogwaardige hardwareproducten en ontwikkelt zo nodig zelf aanvullende software op maat. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van vrij beschikbare technologie, webbased, omdat dit zowel gebruikersvriendelijk als onderhoudsvriendelijk is.

Voor vele complexe en bijzondere projecten - van de Euromast tot de ministeries van Verkeer & Waterstaat, Justitie en Binnenlandse zaken - is de expertise van Celsius Benelux ingeroepen.

Bij de Celsius-groep werken zo'n 70 enthousiaste specialisten. Ze kennen de markt en weten precies wat er te koop is. Van advies tot een scherpe offerte, van projectbegeleiding tot onderhoud, voor al deze stappen is Celsius Benelux de competente aanspreekpartner.

Cliché, maar waar: bij Celsius Benelux draait het om de mensen. Ons energieke team maakt al onze beloftes waar. Geen project is te complex, geen servicevraag te ingewikkeld. Celsius Benelux bestaat dankzij de enthousiaste inzet en betrokkenheid van haar medewerkers.

Werken bij Celsius Benelux staat voor ‘samen waarmaken wat is beloofd’ in een uitdagende technologische omgeving met aandacht voor elkaar en ruimte voor groei en persoonlijke ontwikkeling.

Celsius Benelux investeert in haar relaties. Met onze medewerkers, klanten, leveranciers en onderaannemers werken we graag lang samen, een relatie die zich kenmerkt door openheid en eerlijkheid.

« Naar het overzicht

Terug naar boven