Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Carrier Airconditioning Nederland


Carrier Airconditioning is wereldleider op het gebied van geavanceerde verwarmings-, airconditioning- en koeloplossingen. De experts van Carrier leveren duurzame oplossingen door levering van energie-efficiënte producten, regelsystemen voor gebouwen en energiediensten aan residentiële en commerciële klanten en klanten in de detailhandel, catering en de transportsector. Carrier werd opgericht door de uitvinder van de moderne airconditioning - het bedrijf verbetert ons leefmilieu door technologische innovatie en milieuverantwoord ondernemen.  

Lees verder..

Voor het gehele spectrum van de markt zijn optimale klimaatoplossingen beschikbaar. Van koel- en verwarmingsoplossingen voor kleine kantoren tot complexe industriële processen waarbij de klimatologische toleranties tot een minimum moeten worden beperkt. Ook in complete systeemoplossingen zijn we sterk, door de integratie van verwarming, ventilatie en airconditioning in één installatie.

Carrier beschikt over een eigen professionele serviceorganisatie. Van inbedrijfstelling tot onderhoud, gespecialiseerde service engineers staan 24 uur per dag paraat. Door middel van servicecontracten worden installaties preventief onderhouden zodat de systemen maximaal blijven presteren, zonder verlies van rendement.

Missie
“To be our customers’ first choice for airconditioning, heating, refrigeration and controls solutions globally.”

Specialisme
Totaaloplossingen voor koeling, verwarming, ventilatie en luchtbehandeling, inclusief specialistisch onderhoud en reparatie

Producten/diensten
Koelmachines, warmtepompen, ventilatorconvectoren, regelsystemen, luchtbehandelingskasten, service-onderhoud en reparatie

Voor meer informatie klik hier

« Naar het overzicht

Terug naar boven