Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Carlisle Construction Materials BV


CARLISLE® Construction Materials BV

Lees verder..

CARLISLE® Construction Materials BV (CCM) is marktleider op het gebied van duurzame EPDM dak- en gevelafdichtingen en verantwoordelijk voor de verkoop van de merken HERTALAN® en RESITRIX® voor de Nederlandse markt. CCM ontwikkelt een breed assortiment aan EPDM dak-, gevel, en vochtkerende systemen voor een duurzame en water- en luchtdichte afwerking. De producten onderscheiden zich in verwerkingsgemak en unieke productkenmerken. De EPDM systemen hebben een bewezen gebruiksduur van meer dan 50 jaar, zijn van nature UV- en ozonbestendig, blijvend flexibel en zijn veilig in de verwerking (zonder open vuur). Deze kenmerken worden onderstreept met een keur aan certificaten.

CCM geeft van ontwerp tot en met uitvoering een intensieve begeleiding, adviseert opdrachtgevers, gebouweigenaren, voorschrijvers en architecten over de beste oplossingen met kwalitatief hoogwaardige EPDM dak-, gevel, en vochtkerende systemen. Daarnaast faciliteert CCM bij het maken van bouwfysische en windbelasting berekeningen op daken en/of gevels en schoolt verwerkers in haar eigen Carlisle® Academy.

PRODUCTGROEP HERTALAN®
De producten uit de productgroep HERTALAN® worden hoofdzakelijk toegepast in dak-, gevel-  en vochtkerende constructies. Er zijn ook andere inzetgebieden zoals vijvertoepassingen, bekleding van biogasinstallaties en (blus)water bassins.  Het assortiment van HERTALAN® bestaat uit de producten hertalan easy cover, hertalan easy cover FR, hertalan easy weld, hertalan EPDM stroken en hertaled.

PRODUCTGROEP RESITRIX®
De producten uit de productgroep RESITRIX® worden tevens  toegepast in dak-, gevel-  en vochtkerende constructies.  Het assortiment van RESITRIX® bestaat uit de producten RESITRIX® SK Partial Bond,  RESITRIX® SK W Full Bond, RESITRIX® MB, RESITRIX® SR, RESITRIX® ESK en RESITRIX® CL. Daarnaast levert CCM een hoogkwalitatieve aluminium dampremmer ALUTRIX®.

 

« Naar het overzicht

Terug naar boven