Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

C2C ExpoLAB


C2C ExpoLAB is dé unieke gespecialiseerde kennisdrager en praktische toepasser van de Cradle to Cradle principes en de circulaire economie in de bebouwde omgeving en (overheids) bouwprocessen. Wij adviseren over de toepassing van deze innovatieve duurzaamheid binnen de bouw en overheid.Adres:

Lees verder..

C2C ExpoLAB helpt u als opdrachtgever of opdrachtnemer binnen de bouw en overheid om, bijvoorbeeld bij beleidsvorming of aanbestedingen van (ver-) bouw van (publieke) gebouwen, op een innovatieve, gemakkelijke en duurzame wijze geld te verdienen en te besparen vanuit de uitgangspunten van een circulaire economie.

Het verschil wordt daarbij gemaakt door advisering, projectbegeleiding en implementatie van  duurzame innovaties en deze te verankeren in het proces en aanbestedingen vanuit een circulaire en positieve business case.

Op de website van het C2C ExpoLAB nemen we u mee door een aantal specifieke praktijkvoorbeelden, die betrekking hebben op onze belangrijke focus gebieden: Circulaire economie binnen de Bouw en Overheid. Daarbij posten onze C2C consultants periodiek een blog en artikelen 

« Naar het overzicht

Terug naar boven