Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

BUVA


BUVA is dé producent en leverancier op het gebied van hang- en sluitwerk, ventilatie, hardglas ramen, aluminium profielen en raam- en deurdorpels voor zowel de woning- als de utiliteitsbouw. Daarnaast is BUVA vooral een  
onafhankelijk productontwikkelaar, zo goed en volledig mogelijk inspelend op de behoeften van de markt. BUVA staat voor doordachte en oplossingsgerichte innovatie, innovatie die alom gewaardeerd wordt. Niet voor niets zijn de diverse bouwproducten van BUVA in vele woningen en gebouwen in Nederland terug te vinden.

  • Postbus 262
  • 2990 AG Barendrecht
  • 0180 - 69 75 00

BUVA streeft een leidende positie na als gespecialiseerde toeleverancier in de woning- en utiliteitsbouw en als belangrijke advies- en informatieverschaffer voor beslissers in het bouwproces. Dit wordt bereikt door het voeren van
een assortiment dat in prijs, kwaliteit en levertijd voldoet aan de verwachtingen van onze klanten. Om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen vindt een continu proces plaats van productontwikkeling en organisatieverbetering.

Duurzaamheid speelt bij BUVA een grote rol. Intern komt dit tot uiting door bijvoorbeeld het optimaliseren van processen, gebruik te maken van duurzame bedrijfsmiddelen en CO2-uitstoot te verminderen. Extern doen we dit door te adviseren en producten te ontwikkelen die het energieverbruik aanzienlijk reduceren.
BUVA is naast producent ook groothandel op het gebied van hang- en sluitwerk.
Dat houdt in dat BUVA naast het gerenommeerde BUVA-merk, ook de andere merken levert. Met zo'n 40.000 verschillende artikelen op voorraad mag BUVA zonder meer totaalleverancier genoemd worden.


BUVA is ISO 9001 gecertificeerd.


« Naar het overzicht

Terug naar boven