Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Brink Groep bv


Brink Groep

Lees verder..

Sinds 1972 staat Brink Groep voor grip op kwaliteit, proces en eindresultaat in bouw, huisvesting en vastgoed. We vormen het fundament waarop vier bedrijven groeien: innvire, Brink Management & Advies, Kontek en Ibis. Ieder bedrijf heeft een eigen specialisme in management, advies en automatisering. Samen zijn we met meer dan 250 professionals.

Brink Groep wordt gekenmerkt door creatieve denkers en denkende doeners. Ons motto is: de goede dingen goed doen. We zijn altijd op zoek naar de werkelijke behoefte van onze klanten (de goede dingen) en de meest pragmatische oplossing van vraagstukken (goed doen).

Duurzaam ondernemen vinden we belangrijk. Dat blijkt wel uit alle initiatieven die we ontplooien om een bijdrage te leveren aan een duurzame leefomgeving. Zelf geven we het goede voorbeeld als maatschappelijk verantwoord bedrijf. Daarnaast motiveren, inspireren en activeren we andere ondernemingen ook te verduurzamen.

We zijn overtuigd van de waarde van samenwerking en brengen partijen, kennis en kunde samen voor een duidelijk resultaat. Vraagstukken beheersbaar maken. We vernieuwen en ontwikkelen, maar nooit zonder een degelijk fundament van bewijs.  Voor elke organisatie in de keten: van ontwikkelaar tot eigenaar of gebruiker, en van bouw- en infrabedrijf tot overheid.

« Naar het overzicht

Terug naar boven