Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

BRControls


Van ontwikkeling tot realisatie

Lees verder..

BRControls is een dynamische organisatie die webgebaseerde gebouwbeheersystemen voor opdrachtgevers realiseert. Dit doen we samen met onze gecertificeerde partners vanuit onze vestigingen in Zwolle en ’s Hertogenbosch.

BRControls ontwikkelt, produceert en realiseert. Dankzij de korte lijn tussen productontwikkeling en projectorganisatie worden wensen van klant direct vertaald in productverbeteringen en maatwerkoplossingen.

We willen de beste oplossingen bieden in ons vakgebied. Daarom werken onze hardware- en software-engineers ononderbroken aan verbetering van onze producten en optimalisering van het bedieningsgemak. De hardware houden we zo universeel mogelijk, zodat deze voor een groot aantal toepassingen geschikt is.

BRControls produceert de regeltechnische oplossingen en gebouwbeheersystemen zelf in de moderne productievestiging in Zwolle. We passen snelle, ultramoderne ICT-technieken toe en zorgen dat onze systemen met vrijwel alle bestaande installaties in een gebouw kunnen communiceren. De producten worden vóór ingebruikname uitgebreid getest en blootgesteld aan extreme omstandigheden.

« Naar het overzicht

Terug naar boven