Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Bouwbedrijven Jongen


Bouwbedrijven Jongen ontwikkelt op innovatieve wijze hoogwaardige en toekomstbestendige bouwconcepten met aantoonbare meerwaarde.

Lees verder..

Bouwbedrijven Jongen maakt deel uit van VolkerWessels, een Nederlands concern met 16.000 werknemers en wereldwijd actief in een breed scala bouwactiviteiten. Bouwbedrijven Jongen is als ontwikkelend bouwbedrijf de overkoepelende organisatie van één bouwontwikkelingsbedrijf en 3 aannemersbedrijven: Aannemersbedrijf Jongen B.V. (Landgraaf), Aannemersbedrijf Jongen-Meulen B.V. (Roermond) en Aannemersbedrijf Jongen Venlo (Venlo). Bouwontwikkeling Jongen B.V. (Maastricht-Airport) is gespecialiseerd in het ontwikkelen van woningbouw in zowel de koop- als huursector, bedrijfshuisvesting, onderwijs, ouderenhuisvesting, gezondheidszorg, vrije tijd, het invullen van bestemmingsplannen en het revitaliseren van woonwijken. Het hoofdkantoor van Bouwbedrijven Jongen is gevestigd in Landgraaf.

VolkerWessels werkmaatschappijen functioneren als zelfstandige ondernemingen met een eigen winst- en marktverantwoordelijkheid. Zij werken onderling samen op het gebied van business development, juridische zaken, personeelsontwikkeling, assurantiën, financiering en communicatie. Ook worden faciliteiten gedeeld op het gebied van automatisering, materieel, inkoop en dienstverlening. 

Bouwbedrijven Jongen is een ontwikkelende bouwer die als volgt is georganiseerd:  

 - Aannemersbedrijf Jongen B.V. Hompertsweg 34 te Landgraaf
 - Aannemersbedrijf Jongen-Meulen B.V., Noordhoven 2 te Roermond
 - Aannemersbedrijf Jongen Venlo B.V. Noorderpoort 101 te Venlo
 - Bouwontwikkeling Jongen B.V. Europalaan 26 te Maastricht-Airport  

De bij Bouwbedrijven Jongen aangesloten aannemersbedrijven opereren zelfstandig in de regio waar zij zijn gehuisvest. Zij werken samen met plaatselijke onderaannemers en leveranciers en hebben gemotiveerde en deskundige medewerk(st)ers in dienst uit de regio waar zij actief zijn. Het algemene beleid wordt vastgesteld door de directie in Landgraaf in nauwe samenspraak met de regiodirecties. De 3 aannemersbedrijven en Bouwontwikkeling Jongen B.V. maken gebruik van de kennis die in het hoofdkantoor aanwezig is. Goed ondernemerschap met korte lijnen (intern en extern), verdeling van bevoegdheden en optimale aansturing zijn daarbij de belangrijkste trefwoorden.  

« Naar het overzicht

Terug naar boven