Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Bouwbedrijf van Deelen N.V.


Bouwbedrijf van Deelen N.V. is een totaalbouwer die opdrachtgevers van A tot Z begeleidt, adviseert en ontzorgt op het gebied van woningbouw, restauratie, renovatie en bedrijvenbouw. Al meer dan 25 jaar lang!

Lees verder..

Met de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaard organiseert Van Deelen alle aspecten van een bouwproject: van design tot planvorming, van constructie tot oplevering.

Wij faciliteren en realiseren woon- en werkomgevingen zodat de eindgebruiker of bewoner zijn rol in de maatschappij kan vervullen. Wij zijn gespecialiseerd in complexe bouwprojecten, zoals scholen, sportcomplexen, zorginstellingen en kazernes.

Bewust Beter Bouwen! betekent dat we letterlijk en figuurlijk een stevig fundament neerzetten. Vooraf! Goed nadenken over keuzes en daarin principes als kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit een hoofdrol laten spelen.

Daarom zijn we VCA** en ISO 14001 gecertificeerd en werken we met kwaliteitsmanagementsystemen volgens de ISO 9001-norm. Lees meer over de bewaking van ons kwaliteitssysteem in onze beleidsverklaring.

« Naar het overzicht

Terug naar boven