Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Bouwbedrijf De Vries en Verburg B.V.


Bouwbedrijf De Vries en Verburg B.V.
Het ontwikkelen, realiseren en onderhouden van uiteenlopende bouwprojecten is de core business van Bouwbedrijf De Vries en Verburg. Zij richt zich op utiliteitsbouw, in de zorgsector , onderwijs, bedrijfspanden en kantoren. Maar ook woningbouw, maatschappelijke en overheidsgebouwen en industrie. Full service vanaf planontwikkeling, de realisatie en complete service & meerjarig onderhoud.

Kennis en daadkracht
Bij Bouwbedrijf De Vries en Verburg werken circa 175 mensen. Zij onderscheiden zich door met hun vakkennis en gedrevenheid onder alle omstandigheden een kwalitatief hoogstaand product te realiseren. Bouwbedrijf De Vries en Verburg stelt hoge eisen aan kwaliteit, veiligheid en milieu en is een maarschappelijk betrokken bouwpartner.

Duurzaamheid
Bouwbedrijf De Vries en Verburg is een onderdeel van de Burgland Groep. Samen met Burgland Projectontwikkeling geeft zij uitvoering aan het duurzaamheidbeleid van de Burgland Vastgoed Groep. Burgland stimuleert duurzaamheid in de projecten die zij zelf ontwikkelt en die zij realiseert in Bouwteam en Design&Build.

Van huis uit is Burgland zich bewust van het belang van duurzame bedrijfsvoering, vanuit het oogpunt van rentmeesterschap en een brede maatschappelijke verantwoordelijkheid. In 2012 werd dat concreet zichtbaar gemaakt door de certificering van het managementsysteem volgens de MVO Prestatieladder, niveau 3.

Lees verder..

Terug naar boven