Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Bosch Thermotechniek


Nefit en Bosch
Bosch Thermotechniek biedt met twee ijzersterke merken het meest brede programma voor energiebesparend verwarmen, warm tapwater en duurzame energie. Nefit is daarbij het merk voor de residentiele markt en Bosch voor de markt van industrie en utiliteit.

Lees verder..

In één keer naar nul-op-de-meter? Of stap voor stap verduurzamen? Wij bieden een zo realistisch mogelijke oplossing en hebben daarvoor drie sporen uitgewerkt:

  • 100% duurzaam voor degenen die kiezen voor in één stap de ultieme all electric oplossing.
  • Is dit een stap te ver, dan verduurzamen door in een hybride systeem de HR-ketel (alvast) te combineren met warmtepomp en/of zonne-energie.
  • Is dit zelfs een stap te ver dan in ieder geval energie besparen door de oude cv-ketel te vervangen door een nieuw generatie HR-ketel.

Voor welk spoor ook wordt gekozen, wij hebben de producten beschikbaar. Maar nog veel belangrijker: wij kunnen opdrachtgevers en adviseurs als geen ander ondersteunen bij het maken van de juist keuzes en bij de voorbereiding en uitvoering van een  project. De technisch specialisten in de Nederlandse organisatie beschikken over brede kennis en ervaring en daarnaast kunnen we terugvallen op de know how van de internationale moederorganisatie Bosch.

Verkoop
Ook de commerciële activiteiten, zoals marketing, verkoop, training, service, zijn in Deventer gevestigd. Bosch Thermotechniek B.V. werkt intensief samen met de beste verwarmingsspecialisten van het land. Jaarlijks bezoeken enkele duizenden installateurs ons trainingscentrum voor productvoorlichting en kennisuitwisseling. Bij hun dagelijks werk kunnen ze vertrouwen op uitgebreide ondersteuning vanuit de Bosch Thermotechniek-organisatie. Onze relaties staan er nooit alleen voor. Dat biedt extra zekerheid voor adviseurs, installateurs en eindgebruikers. Wie kiest voor de merken Bosch, Buderus en Nefit, kan altijd rekenen op goed persoonlijk advies en efficiënte, vakkundige dienstverlening.

Bosch Thermotechniek B.V.
Zweedsestraat 1
7418 BG Deventer

www.nefit.nl

www.buderus.nl

« Naar het overzicht

Terug naar boven