Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform


Warning: file_get_contents(https://maps.googleapis.com/maps/api/geocode/json?address=Zilverenberg+9+5234+GL%2Cnl&oe=utf8&sensor=false): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/dgconnect/domains/duurzaamgebouwdconnect.nl/public_html/inc/functions_inc.php on line 1117

Baril Coatings


Bij Baril Coatings maken we ons sterk voor een duurzame samenleving. Al onze medewerkers hebben hierbij dezelfde ambitie: oplossingen op maat bieden die perfect passen bij de klant én die respect hebben voor de leefomgeving. Baril Coatings is ontwikkelaar en producent van kwalitatief hoogwaardige, industriële coatings en bouwverven die zeer duurzaam zijn. We leveren ze wereldwijd aan staal- en utiliteitsbouw, OEM en metaalindustrie, marine en offshore en aan schildersbedrijven.

Lees verder..

Innovatief en duurzaam
We dagen onszelf iedere dag uit om het weer een stukje beter te doen. Het resultaat: onze klanten kunnen rekenen op nieuwe, flexibele, innovatieve en duurzame oplossingen voor extreme buitenduurzaamheid en corrosiebescherming.

Meer met minder
Baril Coatings heeft een missie. “We willen klanten helpen om hun objecten duurzaam te beschermen en tegelijkertijd hun global footprint te verkleinen. Onze ambitie is meer bereiken met minder.”

Langdurige bescherming én verantwoord
Baril Coatings wil de beste coating leveren voor een brede toepassing en dat willen we ook nog eens zo duurzaam mogelijk doen. De productie van Baril Coatings is verantwoord en emissiearm door de inzet van biobased grondstoffen, 100% duurzame energie (eigen zonnepanelen gecombineerd met windenergie) en door het beperken van afval door hergebruik en afvalscheiding. We dringen het gebruik van gevaarlijke stoffen terug, werken aan nog schonere fabrieken, veilige werkplekken en we rijden met elektrische en hybride auto’s. Ook onze producten zijn duurzaam. Veel van onze producten zijn gemaakt van biobased en/of watergedragen grondstoffen en ze bieden een langdurige bescherming voor iedere gewenste ondergrond. Wij zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid als producent. Alles wat we erin stoppen, willen we er ook weer uithalen. We investeren maximaal in nieuwe technieken om emissievrij te kunnen produceren. Eventuele emissie wordt middels ionisatie technologie geneutraliseerd. 0% uitstoot is onze ambitie.

Wereldwijd
Baril Coatings is in 1982 gestart met de productie van verf en coatings. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een echte ontwikkelaar van innovatieve, duurzame oplossingen en wereldwijd actief met productielocaties in Nederland, de VS en Polen.

« Naar het overzicht

Terug naar boven