Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Armstrong Ceiling Solutions


Armstrong Building Products, producent van minerale, metalen en houten plafondsystemen, is zich voortdurend bewust van zijn ‘voetafdruk’ en daarbij is duurzaamheid vanzelfsprekend. Ruim 150 jaar geleden is Armstrong gestart met het hergebruik van grondstoffen en is daarmee koploper in zijn branche als het gaat om duurzaamheid.

Lees verder..

Armstrong is de eerste plafondfabrikant in Europa met een portfolio aan C2C-producten. Armstrong ziet in de toekomst legio mogelijkheden voor expansie conform de circulaire economie. Dit gaat van product- en procesverbeteringen tot recycling. Momenteel is Armstrong de enige fabrikant van plafondsystemen die plafondtegels terugneemt en er zonder kwaliteitsverlies nieuwe plafondtegels van maakt. Dit past binnen ons beleid van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Als wereldmarktleider hoopt Armstrong ondernemers te inspireren en na te denken over nieuwe duurzame concepten.

Animatie toont impact hergebruik plafonds

Om te laten zien hoeveel oude plafonds hergebruikt worden en kunnen worden, werd een animatie ontwikkeld. De animatie laat onder andere zien hoe upcycling in zijn werk gaat en wat het minimale percentage hergebruikt materiaal is.

Meer informatie over deze animatie en het corresponderende nieuwsbericht vindt u via deze link.

Lely in Maassluis - De kracht van samenwerking

Een nauwe samenwerking tussen architect en adviseurs uit diverse disciplines is de sleutel geweest tot de BREAAM-NL Outstanding certificering van de Lely Campus. Het bedrijfscomplex in Maassluis mag zich een van de duurzaamste van Europa noemen. Lely Campus is voorzien van een duurzaam plafondsysteem van Armstrong. Kijk voor meer op www.armstrong.nl/plafonds.

« Naar het overzicht

Terug naar boven