Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Alba Concepts.


Alba Concepts is een jonge duurzame organisatie met de missie om de vraagstukken van vandaag en morgen op te lossen. Daarbij zoeken wij altijd naar onconventionele vormen van samenwerking. Alba Concepts richt zich op twee activiteiten, namelijk advisering en concept- / projectontwikkeling. Bij beide activiteiten staat centraal dat wij handelen daar waar vastgoed, duurzaamheid, strategie en financiën elkaar vinden in de vroege planfasen. Dit betekent overigens niet dat wij niet acteren in ontwerp- en uitvoeringsfasen, maar de primaire focus ligt op het initiëren en verder brengen van ideeën in vastgoed.

Alba Concepts is anders. Alba Concepts is nieuw. Alba Concepts is opgericht om een ander en noodzakelijk geluid te laten horen. Wij doen dat met bevlogen, authentieke mensen en eigentijdse partners met een uitgesproken signatuur. Niet tussen de lijntjes, maar wel met realisme. Wij zijn zelf een continue ontdekkingsreis gestart en proberen daarbij ons profiel nog scherper te krijgen. Maar misschien gaat dat nooit helemaal gebeuren. Zit toch in ons karakter. Wat wel altijd zal blijven, is dat creativiteit, ondernemerschap en verbindend vermogen onze ingrediënten zijn om ideeën verder te brengen. Uiteraard met focus voor een duurzame gebouwde omgeving. Dat is waar wij maximaal aan willen bijdragen.

“Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better”

(Samuel Beckett (1906 – 1989))

Falen relativeert onze ambities en werpt ons terug op wie we zijn. Het maakt ons sterker. Wij zijn geen superhelden, maar hebben wel grote dromen. Met Alba Concepts geven wij invulling aan ons intens verlangen om te kunnen werken aan duurzame concepten en projecten. Wij brengen ideeën in vastgoed verder!

« Naar het overzicht

Terug naar boven