Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

AFPRO Filters B.V


AFPRO Filters heeft als doel de beste lucht kwaliteit te garanderen voor haar klanten  door middel van de meest innovatieve luchtfilter technologieën. Als producent én leverancier hebben we al ruim 37 jaar ervaring in de internationale luchtfiltratiemarkt.

Lees verder..

Schone lucht is van levensbelang!
- In operatiekamers voorkomen we dankzij de hoge luchtkwaliteit bacteriële infecties.
- Om voedingsmiddelen te kunnen bereiden zonder verontreinigingen, zorgen we voor schone lucht in de productieruimte.
- Om veilig te wonen, te werken en te leven filteren we fijnstof, roet, stikstofoxide en andere verontreinigingen uit de lucht.
- Bij musea garanderen we de beste lucht kwaliteit voor de kostbare kunstwerken
- In datacenters verlagen we de energie kosten met onze low energy lucht filters

AFPRO Filters beschikt over eigen glasvezelproductie en staalfabrieken. Zo beheersen we de volledige keten; van grondstof tot eindproduct waardoor we de beste prijs kunnen garanderen. Naast productie locaties in Nederland, Polen en China en hebben we verkoop kantoren in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, China en Australië.

Veel van onze filters zijn direct uit voorraad leverbaar. Dankzij onze geoliede logistiek en ons uitgebreide distributienetwerk kunnen we bestelde filters zeer snel en op elke gewenste locatie leveren.

We beschikken wereldwijd over 3 laboratoriums. Bij AFPRO Filters investeren we veel in R&D om innovatie op innovatie te realiseren. De focus ligt hierbij op fijnstof filtering en energie besparen.

We testen al onze producten uitvoerig en onderwerpen ze aan strenge kwaliteitscontroles. AFPRO Filters staat voor gegarandeerde kwaliteit.

Die gegarandeerde kwaliteit komt extra tot uiting in de Eurovent-certificering van onze filters. Ook het onafhankelijke testlaboratorium van Eurovent beaamt dat AFPRO Filters veilige luchtfilters produceert die uitstekend presteren.  

In een tijd waarin de concentratie fijnstof een steeds grotere rol speelt bij het kiezen voor een luchtfilter, is zo’n keurmerk een welkom hulpmiddel.

Het inademen van fijnstof is slecht voor de gezondheid. Daarom gaat AFPRO Filters de strijd aan met fijnstof. Onze filters zorgen voor een gezonde woon-, werk- en leefomgeving en beschermen uw productieprocessen.

AFPRO Filters blijft onderzoeken en innoveren. Nu en in de toekomst blijven we strijden tegen fijnstof en het verlagen van de energie kosten, zodat uw en onze kinderen in een gezonde omgeving kunnen leven, groeien, spelen en leren. 

AFPRO Filters produceert ook WTW Filters. Voor een WTW Filter voor uw WTW unit gaat u naar www.wtwfilterstore.nl 

Voor meer informatie gaat u naar www.afprofilters.com 
Klik hier voor onze bedrijfsfilm https://www.youtube.com/watch?v=R7s6HLgnENc&feature=youtu.be 
Volg ons op Linkedin voor ons laatste bedrijfsnieuws https://www.linkedin.com/company/afpro-filters 

« Naar het overzicht

Terug naar boven