Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Industrialisatie ruwbouw volwassen maken


Industrialisatie ruwbouw volwassen maken

De Ruwbouw Groep is sinds 16 maart de nieuwe naam van CRH Structural. Met deze naamswijziging wil het bedrijf de volgende stap in de efficiëntieverbetering binnen het bouwproces zetten.

“De bouw in Nederland staat voor de uitdaging om de sector beter en klantgerichter te maken. Daaraan willen wij met onze ruwbouwoplossingen een bijdrage leveren”, vertelt algemeen directeur Frank van Lookeren Campagne. “De bouw moet sneller, efficiënter en slimmer om tegemoet te komen aan de vraag van de eindgebruiker. Bouwbedrijven zoeken naar wegen om faalkosten te verminderen en risico’s te beperken. Industrialisatie van het bouwproces is de weg daarnaartoe. De ruwbouw is de basis waar alles in samenkomt. Daar kunnen en willen wij het verschil maken.”

Een gestroomlijnd proces

De Ruwbouw Groep wil de aanjager van verbetering zijn door (faal)kosten in het bouwproces te verlagen en de bouwsnelheid en kwaliteit van het eindproduct te verhogen. Dit bedrijf wil optimaal aansluiten op het proces van de klant. “Daarin gaan we verder dan voorheen”, licht Van Lookeren Campagne toe. “Wij willen samen met onze klanten zorg dragen voor een betere bouw. De ruwbouwfase mag niet langer aanvoelen als een probleem, het moet een gestroomlijnd proces zijn, met voorspelbare kosten en hoge kwaliteit.”

Samenwerken in de keten

De interne organisatie is afgestemd op nauwere samenwerking met bouwbedrijven en toeleveranciers in de keten. Vanaf de eerste fase van een project en door gebruik te maken van BIM moeten opeenvolgende stappen in het bouwproces beter op elkaar aansluiten. De jarenlange technische kennis en ervaring vanuit de drie merken leidt tot integrale toepassingsadviezen en begeleiding voor afnemers. “Wij zijn ervan overtuigd dat kwaliteit, efficiëntie en veilig werken toenemen, naarmate de samenwerking inniger is. Daarom zetten we ons in om de samenwerking in de keten verder te versterken.”

  • E-mail

permalink


Logo Heijmans
Logo Asset Facility Management BV
Logo Remeha
Logo Otis BV
Logo NLingenieurs
Logo De Groot & Visser bv
Logo DWA
Logo Nieman Raadgevende Ingenieurs
Logo Nuon
Logo Flexipol Composites BV
Logo Gemeente Haarlemmermeer
Logo Hermans Techniek
Logo vereniging Koninklijke Nederlandse Bouwkeramiek
Logo Isover Saint Gobain
Logo Ballast Nedam Bouw & Ontwikkeling B.V.
Logo LIAG architecten en bouwadviseurs
Logo Van den Berg Groep
Logo FACÉDO BV
Logo Warmtepompplein
Logo Roodenburg Installatie Bedrijf b.v.
Logo Itho Daalderop
Logo Carrier
Logo Plaka Nederland
Logo Hemmink B.V.
Logo CFP Green Buildings
Logo Eversheds Sutherland
Logo BUVA
Logo Alklima Klimaatapparatuur
Logo W/E adviseurs
Logo Van Lien Noodverlichting
Terug naar boven