Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Industrialisatie ruwbouw volwassen maken


Industrialisatie ruwbouw volwassen maken

De Ruwbouw Groep is sinds 16 maart de nieuwe naam van CRH Structural. Met deze naamswijziging wil het bedrijf de volgende stap in de efficiëntieverbetering binnen het bouwproces zetten.

“De bouw in Nederland staat voor de uitdaging om de sector beter en klantgerichter te maken. Daaraan willen wij met onze ruwbouwoplossingen een bijdrage leveren”, vertelt algemeen directeur Frank van Lookeren Campagne. “De bouw moet sneller, efficiënter en slimmer om tegemoet te komen aan de vraag van de eindgebruiker. Bouwbedrijven zoeken naar wegen om faalkosten te verminderen en risico’s te beperken. Industrialisatie van het bouwproces is de weg daarnaartoe. De ruwbouw is de basis waar alles in samenkomt. Daar kunnen en willen wij het verschil maken.”

Een gestroomlijnd proces

De Ruwbouw Groep wil de aanjager van verbetering zijn door (faal)kosten in het bouwproces te verlagen en de bouwsnelheid en kwaliteit van het eindproduct te verhogen. Dit bedrijf wil optimaal aansluiten op het proces van de klant. “Daarin gaan we verder dan voorheen”, licht Van Lookeren Campagne toe. “Wij willen samen met onze klanten zorg dragen voor een betere bouw. De ruwbouwfase mag niet langer aanvoelen als een probleem, het moet een gestroomlijnd proces zijn, met voorspelbare kosten en hoge kwaliteit.”

Samenwerken in de keten

De interne organisatie is afgestemd op nauwere samenwerking met bouwbedrijven en toeleveranciers in de keten. Vanaf de eerste fase van een project en door gebruik te maken van BIM moeten opeenvolgende stappen in het bouwproces beter op elkaar aansluiten. De jarenlange technische kennis en ervaring vanuit de drie merken leidt tot integrale toepassingsadviezen en begeleiding voor afnemers. “Wij zijn ervan overtuigd dat kwaliteit, efficiëntie en veilig werken toenemen, naarmate de samenwerking inniger is. Daarom zetten we ons in om de samenwerking in de keten verder te versterken.”

  • E-mail

permalink


Logo EcoChain Technologies BV
Logo Schüco Nederland
Logo BRControls
Logo Kingspan Panels
Logo Schöck Nederland B.V.
Logo Oskam Aannemersbedrijf
Logo Nederlands Verbond Toelevering Bouw
Logo Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie (NBvT)
Logo Busch-Jaeger
Logo Coolmark B.V.
Logo Aberson B.V.
Logo VEKA  AG Nederland
Logo ESYLUX Nederland B.V.
Logo Tata Steel
Logo Alba Concepts
Logo MAT25
Logo Itho Daalderop
Logo Klimaatgarant Solar
Logo VolkerWessels Vastgoed
Logo Roodenburg Groep b.v.
Logo Brink Climate Systems
Logo Velox
Logo BouwKennis BV
Logo Blitta
Logo Intercool Technics B.V.
Logo Carlisle Construction Materials BV
Logo Reflex Nederland B.V.
Logo BAM Bouw en Techniek
Logo Gemeente Haarlemmermeer
Logo Wédéflex Duurzame Daksystemen
Terug naar boven