Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Wim Mulder


Wim Mulder

Organisatie:
Bostik

Publicaties op duurzaamgebouwd.nl

Bekijk alle publicaties op duurzaamgebouwd.nl »

Wim Mulder, geboren 26 november 1949, inmiddels met pensioen.

Opleidingen bouwgericht met als laatste het Aannemers diploma. Gewerkt bij verschillende bouwbedrijven, het laatst bij een middelgroot bouwbedrijf met o.a. systeembouw, als Uitvoerder.

In de jaren ’80 zat de bouw ook in een dal met als gevolg dat er is uitgekeken naar andere werkzaamheden, wel met de bouw als basis.

Zodoende terecht gekomen bij Simson Industriële Maatschappij. Gevestigd in Den Bosch.

Daar begonnen als Commercieel Technisch medewerker in West Nederland met de Bouwmaterialen Handel als voornaamste doelgroep. Omdat techniek de voorkeur genoot is dit later aangepast en werd de functie Technical Accountmanager. De doelgroep was alles wat met bouw te maken heeft en het strekte zich uit voor Benelux en omsteken.

Inmiddels is Simson ondergebracht bij Bostik, nr. 3 op de wereld ranglijst van lijm- en kit producenten. Onder de functie Technical Accountmanager viel de bouwkundige ondersteuning aan onze relaties, kontakten onderhouden met andere producenten, product ontwikkeling, het vinden van nieuwe toepassingen en het geven van trainingen e.d.

En omdat ik niet kan stilzitten heb ik opgericht, Betuwe Bouw & Gevel Techniek, een adviesbureau voor met name verlijmingen in de bouw met name gevels. 

« Naar het overzicht

Terug naar boven