Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Theo Ockhuijsen


Theo Ockhuijsen

Functie:
Directeur

Organisatie:
Innovatie Express & BIMpuls

Publicaties op duurzaamgebouwd.nl

Bekijk alle publicaties op duurzaamgebouwd.nl »

De markt van de installatiebranche en de technische sector in het algemeen zijn volop in beweging. Nieuwe markten, ontwikkelingen op bestaande markten en gewijzigde maatschappelijke verhoudingen stellen andere, nieuwe eisen aan bedrijfsstrategieën, communicatie en de organisatiestructuur van de onderneming.

Hoe kunnen bedrijven hier op inspelen? Hoe combineren ze nieuwe technologieën met nieuwe business modellen en sociale innovatie om zo te komen tot nieuwe producten en diensten. De positie van installatiebedrijven zal door deze ontwikkelingen ingrijpend veranderen, evenals de manier waarop met anderen en in de eigen organisatie wordt samengewerkt.

Directeur (Innovatie Express B.V.)
Innovatie Express ondersteunt ondernemingen in de Technische Installatiesector en aangrenzende branches met concept, product en organisatie ontwikkeling om innovatieve marktkansen te benutten.

Directeur (BIMpuls®)
BIMpuls® is geen traditioneel advies of consultancy bureau. BIMpuls® is een bureau met een nieuwe manier van samenwerken, namelijk integraal samenwerken. BIMpuls® geeft de impuls aan uw organisatie om samen met uw medewerkers te overleven in het heden en te bouwen aan een duurzame toekomst. In onze nieuwe manier van samenwerken staan BIM, Lean, Innovaties, Branchekennis en Vakmanschap centraal. Met als missie: 'Samen bouwen aan een innovatieve, toekomstgerichte en gezonde Bouw & Installatiebranche'.

Adviseur & Consultant (OTIB)
OTIB is het Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch InstallatieBedrijf. De technische installatiebranche is met ruim 10.000 werkgevers en bijna 136.000 werknemers een van de grootste branches van Nederland. OTIB ondersteunt werkgevers en werknemers uit de branche bij het (verder) ontwikkelen van hun kennis en vakmanschap. Ook wil OTIB jong en oud kennis laten maken met de branche. 

« Naar het overzicht

Terug naar boven