Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Sannie Verweij


Sannie Verweij

Functie:
Directeur Gebouwinzicht

Organisatie:
Gebouwinzicht

Publicaties op duurzaamgebouwd.nl

Bekijk alle publicaties op duurzaamgebouwd.nl »

Continue verduurzaming van de gebouwde omgeving, de bestaande bouw in het bijzonder, vraagt om Gebouwinzicht. Het op orde maken en houden van het gebouwdossier, met de daarbij behorende management informatie systemen, is daarvoor een essentiële voorwaarde.

Missie en visie Gebouwinzicht
Ik ben er namelijk van overtuigd dat iedereen een bijdrage kan én moet leveren aan een duurzamere leefomgeving. In de huisvestingsbranche hebben wij daarin de taak om de bestaande bouw te verduurzamen. Het is dan ook mijn missie om zo veel mogelijk schakels in deze branche te helpen om voor de lange termijn de meest effectieve duurzame maatregelen te vinden en ook uit te laten voeren in hun gebouw.


Verbinding brengen
Concreet help ik Facilitair Managers, Technisch Vastgoedmanager en Beheerders om inzicht te krijgen in het gebouw om zo zowel de huisvesting als ook de organisatie te verduurzamen. Ik doe dat met mijn adviesbureau Gebouwinzicht via trainingen, advies en een abonnement met wekelijkse prikkels. Ik verbind kennisdelers en kenniszoekers met elkaar. Door de techniek in samenhang te zien met de andere inzichten, kom je verder.

Organisaties met een bedrijfsfilosofie
Ik werk graag met organisaties die bereid zijn te veranderen en er klaar voor zijn om op een andere manier naar hun vastgoed te kijken. Organisaties waar duurzaamheid, gezondheid en oog voor de toekomst integraal deel uitmaken van de bedrijfsfilosofie, geven mij de energie waardoor ik met mijn expertise het best tot mijn recht kom. Klanten en (oud)collega’s beschrijven mij als accuraat, kennis delend, ondernemend, ambitieus, enthousiast, communicatief en behulpzaam.

Curriculum vitae Sannie Verweij

  • Sinds 2012 werk ik als zelfstandig adviseur aan duurzaamheid in de gebouwde omgeving.
    initiatiefnemer en oprichter van Gebouwinzicht.
  • als BREEAM-NL Assessor meer dan 15 verschillende projecten beoordeeld, zowel Nieuwbouw als Bestaande Bouw.
  • bij de Dutch Green Building Council als projectmanager verantwoordelijk voor de ontwikkeling van BREEAM-NL Nieuwbouw en de ontwikkeling van BREEAM-NL Bestaande Bouw en Gebruik.
  • bij SBR junior projectmanager rondom het thema duurzaamheid.
  • onderzoek aan de TU Delft naar industrialisatie in de woningbouw (Concept House) o.l.v. prof. Mick Eekhout.
  • afgestudeerd als bouwtechnisch ingenieur aan de TU Delft.

 

Contactgegevens Sannie Verweij
T:            06-22151175
E:            sannie@gebouwinzicht.nl
W:          www.gebouwinzicht.nl

« Naar het overzicht

Terug naar boven