Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Ruud van der Knaap


Ruud van der Knaap

Organisatie:
Heatel BV - Electrical Heating

Biografie Ruud van der Knaap Heatel B.V.

Na mijn opleidingen afgerond te hebben, ben ik werkzaam geweest in diverse branches, altijd in commerciële functies.

In 2002 heb ik besloten dat het tijd was om  een eigen bedrijf te starten.  Ingegeven door ervaring met het werken met Infra Rood Verwarming Folie en contacten uit die tijd met fabrieken zoals Fenix en Flexel heb ik het bedrijf Heatel B.V. opgestart.  Beide fabrieken Fenix en Flexel zijn toonaangevende fabrikanten van Infra Rood Verwarminsystemen, waarbij Fenix weerstand kabels      (elektrische vloerverwarming  )  en infrarood verwarmingspanelen produceert en Flexel produceert infrarood verwarmingsfolie.

Heatel B.V. heeft zich vanaf 2002 al gespecialiseerd in elektrische verwarmingssystemen.   Sinds 2007 heeft Heatel B.V. een exclusief contract mogen tekenen voor distributie in de Benelux voor de Fenix en Flexel producten.

Voor de Utiliteitsbouw heeft Heatel panelen die perfect in de standaard systeem plafonds passen of direct gemonteerd kunnen worden aan het plafond.  Voor de Industrie kunnen wij met onze hoge temperatuur panelen de werkplekken in loodsen verwarmen, zonder de gehele kuub inhoud van de ruimte te moeten verwarmen, plaatselijk verwarmen dus.  Voor de woningbouw kunnen wij met schitterende info rood design panelen en of met infra rood vloerverwarming of plafond verwarming woningen volledig elektrisch verwarmen. De combinatie met Solar Panelen en opslag batterijen  zorgen dat deze combinatie als nul op de meter aangemerkt mogen worden.

In september 2015 heeft Heatel B.V.  een nieuw pand betrokken waardoor Heatel klaar is voor de toekomst.  Heatel heeft een mooie showroom ingericht waar al de producten  ten toon gesteld staan.

Heatel B.V. is klaar voor de toekomst met Duurzame oplossingen.

« Naar het overzicht

Terug naar boven