Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Richard Vermeulen


Richard Vermeulen

Functie:
Productmanager bij Forehand Network Components & Devices

Organisatie:
Forehand

Forehand Network components & Devices bevindt zich in een markt waarin innovatie en toekomstgerichte oplossingen centraal staan. Het Rotterdamse bedrijf draait al 25 jaar mee in de top van Nederlandse distributeurs binnen de IT-branche en biedt totaaloplossingen in datanetwerken en aanverwante componenten.

Als totaaldistributeur stelt Forehand zich ten doel zo duurzaam mogelijk te zijn in wat zij doen, en op die manier een bijdrage te leveren aan het milieu en de leef-/werkomgeving. Forehand streeft naar een zo laag mogelijke carbon-footprint en adviseert kwaliteitsproducten die voldoen aan de hoogste standaard om de levensduur - en daarmee de duurzaamheid - van IT-netwerken te optimaliseren.

Richard Vermeulen (1968) werkt 16 jaar bij Forehand en is als productmanager en lid van het managementteam verantwoordelijk voor productontwikkeling, marketing en  kwaliteitscontrole. Hij geeft leiding aan het team dat zich bezig houdt met smart buildings.
Met een technische achtergrond en een sterke oplossingsgerichtheid drijft Richard de technologische ontwikkelingen binnen het productportfolio van Forehand vooruit. Gebouwen, die door toevoeging van IT aan de OT zelfstanding beslissingen nemen, zorgen voor een grote verandering in het gebouw management. Forehand is vanaf de eerste fase betrokken bij deze projecten, waarbij de integratie van IOT-systemen niet alleen bijdraagt aan een besparing op de operationele kosten, maar ook een directe positieve invloed heeft op de duurzaamheidsfactor van een gebouw. 

« Naar het overzicht

Terug naar boven