Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Richard Verbree


Richard Verbree

Functie:
Algemeen Directeur

Organisatie:
INVENTUM B.V.

Publicaties op duurzaamgebouwd.nl

Bekijk alle publicaties op duurzaamgebouwd.nl »

Richard Verbree studeerde bedrijfskunde aan het IBO.  In 1989 startte hij als Hoofd Inkoop & Logistiek bij Eneco – GZO en vanaf 1997 is hij werkzaam bij Inventum B.V. Aanvankelijk als Manager Inkoop en Logistiek, vervolgens Materials Manager, daarna Adjunct Directeur en vanaf 2003 is hij Algemeen Directeur.

Richard Verbree is naast zijn functie als Algemeen Directeur bestuurslid van de Dutch Heat Pump Assocation, lid van het Regieteam (onderdeel van het Top Team van de Top Sector Energie) en lid van de VEDIB (Vereniging van Leveranciers van Elektrische Direkt Gasgestookte en Indirekt Gestookte Boilers).

Voor Richard Verbree ligt de uitdaging in innovatie en duurzame energie.
Binnen Inventum wordt al ruim 100 jaar met veel toewijding, kennis en kunde gewerkt aan de ontwikkeling en productie van  warmwaterapparatuur voor toepassingen in de woning en de utiliteitsbouw. Bij Inventum kan men terecht voor een breed assortiment boilers, ventilatieboxen, ventilatiewarmtepompen en warmtepompboilers die voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en staat de geavanceerde techniek borg voor probleemloos gebruik, optimaal comfort, kwaliteit, betrouwbaarheid, lange levensduur en besparing van energiekosten.

« Naar het overzicht

Terug naar boven