Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Paul Vink


Paul Vink

Functie:
Algemeen Directeur

Organisatie:
VIAC B.V.

Paul Vink is directeur van VIAC, een adviesbureau voor de bouw met meer dan 20 medewerkers. VIAC heeft gespecialiseerde vakgroepen ‘duurzaamheid’, ‘bouwfysica’, ‘brandveiligheid’ en ‘installaties’ met deskundigen op het gebied van duurzaamheid en energie. Deze vakgroepen voeren adviesprojecten uit, maar zijn ook actief in het delen van hun kennis op het gebied van energie en duurzaam bouwen.

Paul Vink startte in 1997 met VIAC en is al meer dan 25 jaar als senior adviseur actief betrokken bij bouwprojecten waarbij duurzaamheid, energie-efficiëntie, een gezond (binnen)klimaat en innovatie belangrijke onderdelen waren. Hij treedt op als inspirator en is continu op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen die voor VIAC en zijn klanten relevant kunnen zijn.

Daarnaast treedt Paul  op als senior adviseur voor de borging van het ontwerp en de bouwkwaliteit van de nieuwe ontwikkelingen. Hij voorziet dat kwaliteitsborging steeds belangrijker gaat worden in de bouwwereld. De duurzaamheidseisen worden namelijk alleen maar hoger waardoor partijen niet meer kunnen ontkomen aan integraal afgestemde oplossingen. Opdrachtgevers geven aan het fijn te vinden om een onafhankelijke partij te hebben die toeziet op de kwaliteit en deze daadwerkelijk borgt.

« Naar het overzicht

Terug naar boven