Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Nikaj van Hermon


Nikaj van Hermon

Functie:
Directeur Transacties PostNL Real Estate

Organisatie:
PostNL Real Estate

Publicaties op duurzaamgebouwd.nl

Bekijk alle publicaties op duurzaamgebouwd.nl »

Nikaj van Hermon studeerde in 1997 af aan de Technische Universiteit van Delft. Bij zijn huidige en eerste werkgever TNT doorliep hij diverse management development programma’s en bekleedde verschillende functies alvorens hij eind 2001 zijn TNT loopbaan voortzette bij de Corporate Real Estate afdeling. In 2006 heeft hij zijn MRE opleiding aan de Amsterdam School of Real Estate afgerond.

Binnen de corporate real estate afdeling is Nikaj van Hermon eindverantwoordelijk voor alle vastgoedtransacties die PostNL Real Estate verricht op de vastgoedmarkt. De vastgoedportefeuille van PostNL Real Estate behelst in Nederland circa 1,5 miljoen m2 en van de circa 750 panden die TNT in Nederland gebruikt zijn er circa driehonderd eigendom van PostNL Real Estate.

Als onderdeel van het duurzaamheidsprogramma Planet Me van TNT is Nikaj van Hermon een van de 'champions' van het TNT Green Buildings initiatief en is hij in het bijzonder nauw betrokken bij de ontwikkeling van de TNT Green Offices. Voor de ontwikkeling van deze, in totaal 70.000 m2, CO2 emissievrije kantoren is TNT Real Estate een samenwerking aangegaan met het consortium Triodos Bank en OVG Projectontwikkeling.

Daarnaast is PostNL Real Estate een van de founding partners van de Dutch Green Building Council alwaar Nikaj van Hermon onder meer een inhoudelijke inbreng zal leveren aan de totstandkoming van de certificeringsystemen.

« Naar het overzicht

Terug naar boven