Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Michael Kuiper


Michael Kuiper

Functie:
Algemeen Directeur

Organisatie:
Desko kantoormeubilair

Publicaties op duurzaamgebouwd.nl

Bekijk alle publicaties op duurzaamgebouwd.nl »

Michael Kuiper, algemeen directeur van Desko, komt oorspronkelijk uit Zaandam en is nu woonachtig in Purmerend. Na het behalen van zijn havo-diploma is Michael begonnen aan een commerciële opleiding dat toen des tijds Economie & Business heette. Voordat hij zijn opleiding kon afmaken, werd hij al gevraagd om bij Desko te komen werken. Sinds 1992 helpt Michael maandelijks samen met zijn team diverse klanten van Desko bij het inrichten van hun bedrijfsruimte. Als kantoorinrichter van de toekomst weet hij op een milieubewuste en verantwoorde manier bedrijfsruimtes te voorzien van meubilair van hoogstaande kwaliteit. Hij heeft echt een hart voor kantoorinrichting en zou bij wijze van spreken een bureaustoel die aan de kant van de weg staat, in zijn auto willen gooien en weer opknappen tot een mooi product. 

Michael is een ondernemer pur sang. In 2003 was hij geen uitvoerend medewerker meer, maar werd hij algemeen directeur van Desko. Na ruim tien jaar ervaring kon het bedrijf ook geen betere keus maken. Deze ervaring heeft er namelijk voor gezorgd dat hij zich heel goed kan verplaatsen in het totale bedrijf van concept tot uitvoering.

Kuiper ziet kansen en trends lang voordat anderen dat doen. Zo was hij zelfs voor Marktplaats al groot in tweedehands kantoormeubelen. Nu is hij al een hele tijd bezig met een totaalconcept in kantoormeubelen met circulair inkopen en circulaire economie. Michael heeft een sportachtergrond wat ervoor zorgt dat hij een enorme wil, passie en doorzettingsvermogen heeft. Hij gaat door waar anderen allang zouden stoppen, ook al zit het economisch gezien al jaren tegen.

Desko is het eerste bedrijf dat volledig circulair inricht. ‘Wij vinden dat er al genoeg meubilair is gemaakt en dit kan allemaal hergebruikt worden’, Aldus Michael Kuiper.

Het motto van Michael en Desko is: ‘Elke klant, is een klant’. Iedereen kan bij Desko terecht en wordt hetzelfde bedient.

« Naar het overzicht

Terug naar boven