Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Marlon Huysmans


Marlon Huysmans

Functie:
Directeur MH Projects

Organisatie:
MH Projects

Publicaties op duurzaamgebouwd.nl

Bekijk alle publicaties op duurzaamgebouwd.nl »

Bijna tien jaar ging Marlon Huysmans (1976) als aannemer door het leven. Als cum laude afgestudeerde aan de TU Eindhoven, zette ze zich tien jaar in voor het Rotterdamse bouwbedrijf Slavenburg. Als directeur Business Development ontwikkelde ze een passie voor innovatief en klantgericht bouwen.

OVG
In maart 2008 werd ze bij projectontwikkelaar OVG aangesteld als directeur van het Sustainbility Centre. Een baan waarin ze voor in de commerciële vastgoedketen een grote invloed kon uitoefenen op het verbeteren van de gebouwde omgeving, waarbij uiteraard de mens en het milieu centraal staan. November 2009 werd ze door het DWIRE-netwerk verkozen tot vastgoedvrouw van het jaar.

MH Projects
In oktober 2011 werd ze zelfstandig ondernemer, onder de naam MH Projects en richt ze zich met haar onderneming op advies voor duurzame ontwikkeling van steden en bedrijven. Huysmans begeeft zich graag op plekken waar nog missiewerk te verrichten is. Ze verbindt haar bouwkundige achtergrond als ingenieur met communicatie en inspiratie om mensen in beweging te krijgen. Ze noemt zichzelf wel eens gekscherend ‘de enige ingenieur met twee linkerhanden’.

Komend uit een technische familie, werd ze als meisje al jong met dit vak geconfronteerd en besloot onbewust techniek te koppelen aan eenvoud en nut voor de mens & maatschappij. Geen wonder dat Huysmans uiteindelijk haar focus zocht in duurzaamheid, en de menselijke maat van het vastgoed.

« Naar het overzicht

Terug naar boven