Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Mark Hassink


Mark Hassink

Functie:
Directeur/oprichter ingenieursbureau Vrijborg

Organisatie:
Vrijborg B.V.

Sinds 1995 ben ik als betrokken ondernemer actief in de bouw en gebouwde omgeving. Met ons ingenieursbureau Vrijborg gespecialiseerd in de instandhouding (assetmanagement), transformatie, restauratie, ontwikkelen en technisch op orde brengen en (brand-)veilig maken en verduurzamen van de bestaande voorraad. Nieuwbouwopgaven doen we ook graag en goed, stevige uitdagingen in binnenstedelijke herontwikkelingen gaan we graag aan!

Onze opdrachtgevers zijn landelijke en regionale (semi-)overheidsorganen zoals Rijksvastgoedbedrijf en Dienst Vastgoed Defensie, gemeentes, woningbouwverenigingen en het bedrijfsleven zoals professionele beleggers en ontwikkelaars, industriële bedrijven en kantoorhoudende organisaties. Ik werk vanuit de overtuiging dat de toekomst van de bouwsector wordt bepaald door het leveren van een essentiële bijdrage aan een bestendige wereld. Door slim samenwerken en vanuit een gezonde balans tussen menselijke belangen in de gebouwde omgeving en de behoefte aan ruimte en mobiliteit. Daarbij rekening houdend met onze natuurlijke bronnen.

Namens ons bedrijf ben ik actief betrokken bij de volgende organisaties: Atelier voor Herbestemming HERpact, DGBC Dutch Green Building Council (BREEAM), Slim Bouwen, Duurzaam Gebouwd en ingenieursvereniging KIVI. Ook werken we samen met verschillende opleidingsinstituten zoals Fontys en Avans Hogeschool, Haagse Hogeschool, TU/e, TU-Delft.

« Naar het overzicht

Terug naar boven