Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Jan van den Brink


Jan van den Brink

Functie:
Oprichter en managing director iBUILD

Organisatie:
iBUILD

Publicaties op duurzaamgebouwd.nl

Bekijk alle publicaties op duurzaamgebouwd.nl »

Jan van den Brink is oprichter en managing director van het software bedrijf iBUILD met vestigingen in Arnhem en Eindhoven. iBUILD heeft in samenwerking met grote ontwikkelende bouwers een online woningconfigurator ontwikkeld, genaamd iBUILD.Home. iBUILD.Home wordt door ontwikkelaars, bouwers en leveranciers gebruikt voor het personaliseren van nieuwe en bestaande woningen.

In zijn professionele werk als stedenbouwer/architect en IT entrepreneur heeft Jan altijd de gebruiker als uitgangspunt genomen. Het is de gebruiker die leeft en werkt in ruimten gecreëerd door ontwerpers, ingenieurs en bouwers. Jan wil voor alle partijen een IT omgeving creëren; een omgeving waarin ook de gebruiker kan participeren bij het creëren van een persoonlijke duurzame ruimte. Met iBUILD.Home is de eerste stap gezet naar het verwezenlijken van dit doel. Consumer Integrated Manufacturing (CIM) behoort voortaan tot de mogelijkheden.

Jan was mede-oprichter van Willems van den Brink Architecten, nu WillemsenU te Eindhoven (1989-2007), bestuurslid BNA Z.O.Brabant (1989-2006), lid externe adviesraad ADMS-TU/e  (2004-2011) en lid managementteam More for You te Barneveld (2008-2012).

« Naar het overzicht

Terug naar boven