Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Herman Reith


Herman Reith

Functie:
Managing Director Benelux

Organisatie:
Vescom Nederland B.V.

Herman Reith (1961) studeerde bedrijfskunde (BBA) aan Nyenrode Business Universiteit en doorliep daarna de postkandidaatsopleiding bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Gedurende zijn carrière heeft zijn accent gelegen op international sales & marketing in B2B-omgevingen, met name de internationale markt voor projectinterieurs. Hij heeft ervaring opgedaan bij achtereenvolgens Desso, Interface en vervolgens bij Vescom, alwaar hij sinds 2002 werkzaam is, momenteel in de functie van Managing Director Benelux.

Vescom ontwikkelt, produceert en distribueert hoogwaardige interieurproducten zoals wandbekleding, meubelstoffen en gordijnstoffen voor de internationale projectmarkt (hotels, ziekenhuizen, kantoren, scholen). In deze markten is een groeiende behoefte aan mooie, rijke en sfeervolle interieurproducten, waarbij de functionaliteit van de producten van essentieel belang is. De producten van Vescom sluiten aan bij dit besef. Technisch voldoen de collecties wandbekleding, meubelbekleding en gordijnstoffen aan de hoge kwaliteitseisen die de projectmarkt stelt. Onder meer wat betreft brandwerendheid, toepasbaarheid, lichtechtheid, duurzaamheid en slijtvastheid. Vescom staat voor kwaliteit. In techniek, vormgeving en service. Onderscheidende ontwerpen en duurzame materialen vormen de basis van de collecties.

In zijn vrije tijd geniet Herman van zijn gezin (3 dochters), vrienden en sportieve hobbies zoals hardlopen, wielrennen, mountainbiken, skiën en zeilen.

« Naar het overzicht

Terug naar boven