Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Henk-Jan Wegman


Henk-Jan Wegman

Organisatie:
Ubbink BV

Henk-Jan Wegman (1970) is algemeen directeur van Ubbink BV. Ubbink BV is meer dan 100 jaar oud en ontwikkelt, produceert en verkoopt producten op het gebied van rookgasafvoer, ventilatie en lucht-/waterdichtbouwen, die bijdragen aan een duurzaam en gezond binnenklimaat.

Henk-Jan heeft een technisch bedrijfskundige achtergrond (Universiteit Twente) Hij begon zijn carrière bij Vredestein Fietsbanden, waar hij verantwoordelijk was voor kwaliteit, productie en plantmanagement. Na een tussenstap als directeur van een sociale werkplaats, is hij algemeen directeur geworden van een automotive toeleverancier, Gieterij Doesburg. In 2010 maakte hij de overstap naar Ubbink en deed daarmee zijn intrede in de Nederlandse bouwwereld.

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (trede 4 van de MVO prestatieladder) zit in het DNA van Ubbink. De vraag die wij onszelf continu stellen is hoe wij nog meer bij kunnen dragen aan het gemak, de duurzaamheid en de gezondheid  van onze verwerkers en onze eindgebruikers. Ubbink geeft hieraan inhoud door de klantwens centraal te stellen. Daarnaast koppelen we betrouwbaarheid aan innovativiteit om volgens de MVO-principes te kunnen opereren. We brengen dit in praktijk door in de Ubbink- organisatie verspillingen te minimaliseren en onszelf continu te verbeteren aan de hand van de principes van lean six sigma.

Op deze manier wil Ubbink een bijdrage leveren aan het verduurzamen van de samenleving en de gebouwde omgeving in het bijzonder.

« Naar het overzicht

Terug naar boven