Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Harvey Nuytemans


Harvey Nuytemans

Functie:
Gevel adviseur

Organisatie:
Trespa International

Harvey Nuytemans studeerde HTS Bouwkunde aan de Hogeschool Zeeland te Vlissingen met als afstudeerrichting Architectuur. Tegenwoordig volgt hij een masterstudie Managementwetenschappen aan de Open Universiteit.

Zijn carrière is begonnen bij Holonite BV in Tholen waar hij werkzaam is geweest als accountmanager en bouwkundig medewerker bedrijfsbureau bij Holonite BV. Tevens is hij bij Holonite nauw betrokken geraakt bij de Cradle to Cradle-gedachte en Biobased-gedachte. In januari 2015 is hij een nieuwe uitdaging aan gegaan bij Trespa International BV, in de functie van geveladviseur.

Harvey komt als geveladviseur voornamelijk bij opdrachtgevers en architecten. Wat opvalt is dat het duurzaamheidsvraagstuk steeds een belangrijker aandeel krijgt in de waardering van een product. Met name thema’s als circulaire economie, Cradle to Cradle en Biobased bouwmaterialen spreken hem aan.

Trespa heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en probeert steeds verder te innoveren. De producten zijn inmiddels met FSC en PEFC keurmerk verkrijgbaar en men probeert op een steeds duurzamere en verantwoorde wijze haar producten te fabriceren.

« Naar het overzicht

Terug naar boven