Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Harold Brocken


Harold Brocken

Functie:
Eigenaar Gevelsupport

Organisatie:
Platform Enoveren

Publicaties op duurzaamgebouwd.nl

Bekijk alle publicaties op duurzaamgebouwd.nl »

Gevelsupport
Harold Brocken is afgestudeerd (1994) en gepromoveerd (1998) op de TU Eindhoven richting Bouwfysica - Materiaalkunde. Hij was korte tijd werkzaam op een bouwkundig ingenieursbureau en werkte na afronding van zijn promotie bijna 10 jaar als onderzoeker bij TNO Bouw in Delft.

Als techneut-wetenschapper heeft hij daar een bijdrage geleverd aan projecten op het gebied van Europese standaardisering, onderzoek-toetsing van bouwmaterialen en expertise van bouwschades. Vanuit TNO heeft hij vaak een beoordelende rol gespeeld in (af)bouw gerelateerde vraagstukken.

In 2006 startte hij vervolgens met adviesbureau Gevelsupport BV. Dit bureau geeft ondersteunend advies in de afbouwsector om daarmee effectief een bijdrage te leveren aan de kwaliteit en duurzaamheid van materiaaltoepassingen in de gebouwschil.

Aanspreekpunt
Gevelsupport BV is een adviesbureau gespecialiseerd in toepassing van afbouwmaterialen,  gepleisterde gevels en ketenintegratie. Door nieuwe ontwikkelingen wordt de diversiteit in (af)bouwmaterialen en onderhoudsproducten steeds groter. Kennis van materialen, hun toepassing en de duurzaamheid is belangrijk.

Gevelsupport is aanspreekpunt voor technische vragen, en ontzorgt gebouweigenaren met projectadviezen van ontwerp tot onderhoud. Dit gebeurd vanuit een ketengerichte aanpak. Harold Brocken is directeur van Gevelsupport. Tevens is hij als afbouw deskundige lid van de technische commissie Isolaties die toeziet op de toepassing en kwaliteitsborging via de betreffende BRL-en.

« Naar het overzicht

Terug naar boven