Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Erik Steegman


Erik Steegman

Functie:
Directeur NDA

Organisatie:
NDA

Publicaties op duurzaamgebouwd.nl

Bekijk alle publicaties op duurzaamgebouwd.nl »

Erik Steegman is specialist in meervoudig ruimtegebruik op daken, Dakenman van het jaar 2016 en al jaren voorvechter van duurzaam gebruik van daken. Een greep uit zijn loopbaan:

Freelance redacteur, APR Media Groep BV. Het schrijven van artikelen in het blad Bouw+ Uitvoering met als specialisme gevel en gebruiksdak.

Eigenaar DakXpertise. Het samenwerken met partners en producenten en de dak concepten uitzetten via de eindverbruiker.

Projectbegeleider en initiatiefnemer Stichting Uitvoering Green Deal Groene Daken. Hier wordt inmiddels samen met 27 partijen, ministerie EZ en IenM vanuit aparte werkgroepen aan onderwerpen gewerkt zoals differentiatie belastingen (rapportage 'Hemelwater belasten of belonen' : OZB-,riool-, en waterschapsbelasting); Mindset (www.multifunctioneledaken.nl en www.greendealgroenedaken.nl); gemeentelijke regelgeving en landelijke stimulansen (omgevingswet); Biodiversiteit (Ecosysteemherstel) en Gebouw Labels (BREEAM, GPR, Waterlabel e.a. 

De Nederlandse Dakdekkers Associatie (NDA) is een begrip in bouwend, ontwikkelend en gebouw bezittend Nederland. Een samenwerkingsverband van gerenommeerde dakdekkersbedrijven met verschillende producenten die werken aan een verduurzaming van het platte en licht hellende dak.

« Naar het overzicht

Terug naar boven