Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Eloi Burdorf


Eloi Burdorf

Functie:
Managing partner

Organisatie:
DWA

Publicaties op duurzaamgebouwd.nl

Bekijk alle publicaties op duurzaamgebouwd.nl »

Drs. ir. Eloi Burdorf (1975) is een bevlogen professional  en managing partner van DWA. Eloi werkt vanaf 2000 bij DWA in diverse functies en maakt sinds 2008 deel uit van de vijfkoppige directie.

Na zijn opleiding werktuigbouwkunde aan de TU Delft (afstudeerrichtingen klimaattechniek en technische marketing), rondde hij in 2005 zijn studie Bedrijfskunde af aan de Nyenrode Business Universiteit.

Eloi is met name betrokken bij projecten op het snijvlak van techniek en bedrijfskunde. Denk aan het adviseren bij de ontwikkeling van duurzame gebieden, bedrijventerreinen, spoorzones  en de oprichting van (collectieve) duurzame energievoorzieningen. Daarnaast ontwikkelt hij energievisies voor onder meer gemeenten, provincies en marktpartijen. Ook is hij regisseur bij het Servicepunt Duurzame Energie van de Provincie Noord-Holland, dat gemeenten ondersteunt bij het opzetten, uitvoeren en monitoren van klimaatbeleid. Inmiddels heeft hij jarenlange ervaring met het opzetten van businessmodellen en financieringsconstructies, waaronder ESCO’s. Ook is hij betrokken bij het ESCO Service Center van de Provincie Noord-Holland.

Veel contacten bij gemeenten, provincies en milieudiensten kennen Eloi als een ‘kansen maker’ en aanhouder. Hij kent de politieke ambiance als geen ander en slaagt er steeds weer in om verschillende partijen op één lijn te krijgen. Om met Eloi te zelf te spreken: “Als er geen weg is, maken we hem.”

« Naar het overzicht

Terug naar boven