Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Edwin Wiegerinck


Edwin Wiegerinck

Functie:
Directeur-eigenaar TRAJECT

Organisatie:
TRAJECT

Edwin Wiegerinck studeerde Hogere Installatietechniek aan de Hogeschool van Utrecht. In 2000 richtte hij een energie- en installatietechnisch adviesbureau op. Dit adviesbureau werd in 2005 volledig geïntegreerd in het huidige TRAJECT Adviseurs & Managers (verder: TRAJECT). Sinds 2006 is Edwin, samen met Hans Wienk, directeur-eigenaar van TRAJECT.

Edwin vindt de wisselwerking tussen mens en gebouw een onderbelicht thema. “Nog steeds worden gebouwen op traditionele wijze ontworpen, met ‘stenen’ als basis. Mensen ontwerpen gebouwen, die vervolgens jarenlang vorm geven aan hoe organisaties presteren. Met die gedachte vindt TRAJECT dat het uitgangspunt anders moet liggen. Waar circulair bouwen de standaard wordt zet TRAJECT met 361° Gezond Gebouw nog een stap verder of loopt zij zelfs een stap vooruit. TRAJECT doet meer dan eigenlijk mogelijk is. Zij neemt de mens als uitgangspunt en kijkt naar waar echt behoefte aan is. Op deze manier zorgt TRAJECT voor duurzame en innovatieve gebouwen, waarin organisaties ruimte krijgen voor resultaat en waar het prettig werken is. Met als gevolg dat het gebouw deel uitmaakt van een beter verdienmodel, beter onderwijs, betere zorg of een betere dienstverlening. Een gebouw dat de organisatie ruimte geeft voor resultaat.''

TRAJECT is van mening dat een organisatie flexibiliteit verdient. Als een huis waarin ook het bedrijfsproces zich thuis voelt. Daar is maatwerk voor nodig. Ook als het proces verandert, groeit, krimpt of transformeert, moet het gebouw een thuis blijven voor de medewerker. Dat is een belangrijk uitgangspunt waar de adviseurs en managers van TRAJECT zich dagelijks mee bezighouden. Zij maken gebruik van meetbare en niet meetbare eisen, waarbij inleving en toewijding sleutelwoorden zijn.

Het zal u niet verbazen dat Edwins passie ligt bij het verbinden van mensen. Door middel van gezonde samenwerking werken aan gezonde gebouwen, daar krijgt Edwin energie van!

« Naar het overzicht

Terug naar boven