Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Dennis Duffels


Dennis Duffels

Functie:
Hoofd Verkoop en Marketing VBI

Organisatie:
VBI

Publicaties op duurzaamgebouwd.nl

Bekijk alle publicaties op duurzaamgebouwd.nl »

Dennis Duffels is sinds 2010 werkzaam bij VBI, producent en leverancier van prefab vloersystemen voor woning- en utiliteitsbouw, in de rol van hoofd verkoop. In deze functie geeft hij invulling aan het verkoopbeleid. Daarbij richt VBI zich, naast op kopende partijen, in toenemende mate op de opdrachtgevende en voorschrijvende partijen binnen de bouwkolom.

Eerder werkte hij 15 jaar lang in de sanitair branche, onder meer als (International) Sales Manager bij Villeroy & Boch en was hij verantwoordelijk voor de verkooporganisatie voor de Benelux projectenmarkt bij Koninklijke Sphinx.

Dennis is sterk in het bedenken en uitvoeren van visie en strategie. Hij is een begenadigd spreker en treedt nog regelmatig op als rollenspeler in assessments bij Universiteit Nyenrode waar hij zelf ook diverse opleidingen volgde.

Binnen het bestuur van de Stichting STABU vertegenwoordigt Dennis het Nederlands Verbond Toelevering Bouw (NVTB).Tevens is Dennis voorzitter van de Vereniging FBS en is vanuit die positie betrokken bij tal van platforms rond o.a. BIM en overige digitale data uitwisseling in de sector.

« Naar het overzicht

Terug naar boven