Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Bas Ambachtsheer


Bas Ambachtsheer

Functie:
CEO Verosol

Organisatie:
Verosol

Na het behalen van zijn masters degree in de natuurkunde startte Bas Ambachtsheer (1973) zijn loopbaan bij Stork Fokker waar hij veel ervaring op deed in productie en algemeen management.

Vervolgens kwam hij in 2009 bij Cofely (dochteronderneming van GDF Suez) als algemeen directeur van Cofely Energy Solutions, een business unit die zich richt op uitgebreide en efficiënte energie-oplossingen voor gebouwen. Naast Cofely Energy Solutions was Bas ook verantwoordelijk voor Cofely West Nederland.

In 2013 werd  Bas door grootaandeelhouder Wagram aangesteld als CEO van Verosol  in Eibergen, producent van gemetalliseerde, high performance binnenzonwering oplossingen voor de zakelijke en particuliere markt.  Groen denken en doen zit in het DNA van Verosol. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1963 is duurzaamheid altijd de kern van de activiteiten geweest.

Vanaf het allereerste moment  zijn de Verosol producten ontworpen om een significante bijdrage te leveren op energiebesparingsgebied. Met de missie ‘Creating a better environment’ wil Verosol een milieuvriendelijke leefwereld creëren waarin mensen op comfortabele wijze kunnen wonen en werken. Het bedrijf beschikt over een eigen Recycle Program en het streven is voor het jaar 2020 op volledig milieuvriendelijke wijze te werken.

« Naar het overzicht

Terug naar boven