Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Albert-Jan Vermeulen


Albert-Jan Vermeulen

Functie:
Partner

Organisatie:
MAT25

Publicaties op duurzaamgebouwd.nl

Bekijk alle publicaties op duurzaamgebouwd.nl »

Albert-Jan Vermeulen (1977) is één van de partners bij MAT25. MAT25 heeft zich sinds haar oprichting in 2011 gefocused op duurzaam vastgoed en met name op gecertificeerd vastgoed. In de afgelopen jaren heeft MAT25 zich ontwikkeld tot het bureau met de meeste ervaring in BREEAM-nl Nieuwbouw en Renovatie assessments. Vanuit de kennis die is opgedaan in meer dan 50 projecten is MAT25 zich steeds meer gaan richten op het integreren van duurzaamheid in ontwerp en ontwikkeltrajecten. Daarnaast richt MAT25 zich de vraag hoe duurzaamheid een plek moet vinden in portfolios en de waardeketen van vastgoedbedrijven.

Hierbij speelt de kennis van Albert-Jan ook een duidelijke rol. Albert-Jan heeft achtergrond in de architectuur waar hij bij verschillende toonaangevende architectenbureaus in Nederland als projectarchitect verantwoordelijk is geweest voor verschillende duurzame gebouwen. Sinds de overstap naar MAT25 heeft Albert-Jan zich gefocust op de voordelen van duurzaam en gecertificeerd vastgoed voor de totale waardeketen van dit vastgoed. 

In aanvulling op zijn HTS bouwkunde (Vlissingen), TU architectuur (Delft) is Albert-Jan bezig met de afronding van de Master of Real Estate in Tilburg. 

« Naar het overzicht

Terug naar boven