Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

RVO


De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) ondersteunt ondernemers bij duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. Met subsidies, zakenpartners, kennis en regelgeving. De Rijksdienst bestaat sinds 1 januari 2014 en is ontstaan uit een samenvoeging van Agentschap NL en Dienst Regelingen. Zie www.rvo.nl. Hier kunt u zich ook aanmelden voor een van onze nieuwsbrieven. Tel: 088-0424242.

Duurzame gebouwen
In opdracht van het Ministerie van BZK ondersteunt RVO.nl het verduurzamen van gebouwen. Want energiebesparing in woningen en gebouwen loont! Of het nu gaat om laagdrempelige maatregelen, energieneutraal bouwen, of toepassen van duurzame energietechnieken op kantoren en in woningen. Beheerders en eigenaren ontdekken de voordelen van die energiebesparing. De uitdagingen liggen zowel in de huidige gebouwenvoorraad als in de toekomstige zeer energiezuinige nieuwbouw.

Op de website www.rvo.nl/gebouwen vindt u belangrijke (overheids)informatie over deze onderwerpen. U leest hier alles over regelgeving zoals de Energieprestatienormering, het Energielabel of subsidies. Daarnaast vindt u veel praktijkkennis en bieden we ondersteuning en instrumenten om mee aan de slag te gaan.

De subsite www.rvo.nl/duurzamegebouwen bevat informatie over duurzaam vastgoed, duurzaam gebruik en beheer van utiliteitsgebouwen, instrumentarium, financiering, energieprestatiecontracten, Greenlease, ESCo’s, DMOP, Frisse Scholen, etc.

« Naar het overzicht

Terug naar boven