Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Platform Duurzame Huisvesting


Het Platform Duurzame Huisvesting is een alliantie van branche-, kennis- en koepelorganisaties die een belangrijke rol spelen bij huisvesting in de bestaande utiliteitsbouw, het onderhoud en beheer van gebouwen, het investeren en beleggen in gebouwen en het managen van de gebouwgebonden facilities. Lid van het Platform Duurzame Huisvesting zijn DGBC, FMN, ISSO, IVBN, NVDO, NRW, NVTG, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Rijksvastgoedbedrijf, TNO, TVVL,  Uneto-VNI, VGM NL en Vastgoed Belang.

Lees verder..

De visie van het Platform Duurzame Huisvesting: Verbetering van samenwerking in de huisvestingsketen zorgt voor aantoonbare resultaten bij het verduurzamen van de huisvesting.

Het Platform Duurzame Huisvesting houdt zich bezig met het oplossen van knelpunten in de huisvestingsketen, zoals de split incentive en de samenwerking tussen opdrachtgevers en uitvoerende partijen. Producten van het platform zijn Greenlease Menukaart, Greenlease Dashboard, Energiekaart voor de retail en Menukaart Prestatiecontracten.

Daarnaast is kennisoverdracht tussen de platformleden en richting de achterban een belangrijke activiteit.

Het Platform Duurzame Huisvesting is een belangrijke gesprekspartner van de overheid bij het uitvoeren van het Energieakkoord.

 

« Naar het overzicht

Terug naar boven